Nieuwe bewonerscommissie Camera Obscura

We zijn natuurlijk niet blij met het plan voor het ‘volste plein van Utrecht’ van Mitros en de gemeente. Maar er is één groot voordeel. En dat is dat het alle bewoners in één klap samen bindt. We hebben nooit zo veel vrienden gemaakt in de buurt, en er is nu zelfs een bewonerscommissie, voor het eerst in jaren.

De Bewonerscommissie Camera Obscura gaat de belangen van de bewoners vertegenwoordigen bij Mitros en de gemeente. Het motto is: Veilig en groen! Op dit moment is het pleinplan het belangrijkste speerpunt, maar ook voor andere onderwerpen is de bewonerscommissie beschikbaar.

De leden van de bewonerscommissie zijn:

  • Abdullah Chami
  • Maya Bogers
  • Damaris Rodriguez
  • Laura van Oers
  • Anne-jet Dam
  • Mohammed Azkak
  • Wadi Rahmouni
  • Frank Mulder
  • Lindy Flikweert

Wil je ook lid worden, dan kun je een mailtje sturen naar bc.cameraobscura@gmail.com. Als je vragen of opmerkingen hebt, mag je ook mailen.

Als je nieuwtjes van de bewonerscommissie wil krijgen, geef je dan op voor de mailinglist.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *