Is ons plein een asfaltvlakte?

Op 12 juni stond er een artikel op de site van RTV Utrecht, met daarin een aparte uitspraak van Marion van der Voort, namens Mitros. Zij zegt: “Het plein is nu een asfaltvlakte met daarop een sportterreintje en een speelveldje.” Een asfaltvlakte?

Deze mevrouw werkt niet bij Mitros, maar is een ingehuurde woordvoerder.

Ze gaat verder: “Dat komt zeker terug. Maar hoe, dat gaan we nog met bewoners bepalen. Wij willen een veel groener terrein terug, mét ruimte voor spelende kinderen.”

Wij vinden het niet zo aardig dat zij ons plein een asfaltvlakte noemt. Ons plein is een prachtig plein met mooie bomen en een speeltuin dat enorm geliefd is bij de tientallen kinderen hier. Wij willen wel méér bomen en struiken. Maar daar lukt niet als je er koophuizen gaat neerzetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *